الصفحات

بحث

ادخلي ايميلك ليصلك كل جديد

الاثنين، 13 ديسمبر، 2010

تفريز الملوخيه




طريقه جديده و سهله لتفريز الملوخيه و الاهم لون الملوخيه زي الطازه اخضر يجنن :) 




اول شيء نجيب الملوخيه و نقطفها و نغسلها كويس
نغلي ميه تكفي لغمر الملوخيه فقط و نضيف للميه معلقه ملح و معلقه سكر
بمجرد ما تغلي الميه نضيف الملوخيه و نتركها تغلي دقيقتين بس و نكون محضرين ميه بارده من التلاجه بمجرد ما نرفع الملوخيه من الميه المغليه نضيفها على الميه البارده على طول علشان نحافظ على لونها ما يغيرش
نصفيها و نقسمها في اكياس كل كيس لاكله و نفرزها بالفريزر
ساعه الطبخ نخرجها من الفريزر و نضربها في الخلاط ضربتين مع شوربه ساخنه و بسسس و مفيش اسهل من كده
الموضوع من منتدي فتكات للعضوه شروق الشمس 2000


0 التعليقات :

إرسال تعليق

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...