الصفحات

بحث

ادخلي ايميلك ليصلك كل جديد

السبت، 1 يناير 2011

الثوم وتقشيرة وحفظة

طرق متعدده لتقشير الثوم :
ممكن نقعه في الماء او وضعه بالميكروويف لعده ثواني او فركه بقطعه قماش هذه الطرق يعرضها الشيف اسامه في فيديو قصير و ايضا يشرح كيفيه الفرم و الحفظ .و التخلص من رائحه الثوم باليد و ذلك بدعكها في اناء استانلس او ملعقه. لكن انا ليه اضافتي لهذا الموضوع بجانب هذا الفيديو الجميل
انا اولا باخزن الثوم و هوه جديد في اول الموسم و اقشره و اضيف عليه ملح بسيط مجرد رشه و زيت خفيف جدا و اضعه في الفودبروسيسور او الكبه و افرمه و عندما اخزنه في اكياس في الفريزر اضعه و افرده في الكيس بحيث يكون زي المستطيل و ارتفاعه سنتيمتر علشان لما احتاج اخد منه بالسكين يكون سهل القطع فيه حتى لو مجمد .. كمان في الفريزر اضعه في كيسين جوه بعض علشان اضمن ان الرائحه لا تتسرب للفريزر .. اترككم مع الفيديو للشيف اسامه
 

0 التعليقات :

إرسال تعليق

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...