الصفحات

بحث

ادخلي ايميلك ليصلك كل جديد

الأحد، 13 أكتوبر 2013

نصيحه مهمه للحصول علي ملوخيه خضراء ناجحه

نصيحه مهمه للحصول علي ملوخيه خضراء ناجحه بتكون باضافه مكونين ممكن ما يكونوش في الوصفه الاساسيه لو الملوخيه عندك بتسقط او لونها مش حلو جربي التريكات دي من بيتي مملكتي ..
اول مشكله الملوخيه بتسقط
حلها المعروف انك ما تغليهاش كتير و ما تغطيهاش اول ما تخلص .. زودي علي النصيحتين دول نصيحتي ليكي عن تجربه جربي البيكربونات ( البيكنج صودا ) ضيفي نص معلقه صغيره او تلات تربع معلقه شاي لكل نص كيلو ملوخيه  فرمتيها  و قلبيها فيها قبل ما تنزليها الشوربه
الملوخيه طعمها مش بيتغير بس قوامها بيكون مظبوط لان البيكنج صودا ماده رافعه اساسا
البيكنج صودا لو ما تعرفيهوش هو الكربوناتو ( غير البيكنج بودر ده حاجه مختلفه ) حتلاقيها عند اي سوبر ماركت و متوفره جدا
ده شكله بيكون بودره بيضا زي الرمله الناعمه


تاني نصيحه لو بتسود منك ضيفي قطرات بسيطه  من عصيرالليمون لكل نص كيلو ملوخيه  .. بتضيفي القطرات علي الشوربه قبل ما تنزلي الملوخيه
و حتلاقي احلي لون ملوخيه ان شاء الله عندك


 الموضوع من بيتي مملكتي

0 التعليقات :

إرسال تعليق

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...