الصفحات

بحث

ادخلي ايميلك ليصلك كل جديد

الأحد، 17 نوفمبر، 2013

طريقتي في تفريز البانيه و الناجيتس البيتي الحبه بحبتها

طريقتي في تفريز البانيه و الناجيتس البيتي الحبه بحبتها من غير ما واحده تتجمد مع التانيه و بسهوله تقدري تخرجي كل واحده
تابعي خطواتي المصوره و يا رب تفيدك
طبعا بتحضري الناجتس او البانيه و الاكياس المهم عندي الاكياس المستطيله العاديه المخصوصه للتلاجه اما اكياس التبريد اللي بالغالق اللي في العلبه دي مش شرط زي ما تحبي .. كمان عايزه سكين او مقص


اول حاجه لتفريز الناجتس :
رصيهم في طبق و دخليهم في الفريز يجمدوا لمده ساعه


 ممكن ترصيهم في خطوه التبريد علي كيس مفرود علي طبق لو خايفه يلزقوا او يجمدوا في الطبق
و خرجيهم علي الكيس  و اقفليه كويس و دخليه الفريزر كده عمرهم ما حيمسكوا في بعض
حتفضل الواحده بواحدتها\


بالنسبه للبانيه بقي دي فكره مختلفه
حتجيبي كيس التلاجه و تقطعي الجوتنب زي الصوره
و تسيبيه موصول من تحت بس




و تحطي واحده بانيه علي طرف الكيس


و تلفيها\


و تحطي عليها التانيه حيكون الكيس فاصل


و تلفي


و تكرري الخطوات تلفي و تحطي واحده حيكون رول معاكي مسطيل مفصول بين كل واحده و التانيه


و حطيهم في الكيس
ممكن تحطي رولين و انا باعمل كده علي طول رولين جنب نعض و لما باحتاج باخد من الرول زي ما انا عايزه و اسيب الباقي و اقفل الكيس و ارجعه


دي الاكياس اللي باستخدمها في التفريز بتتفتح و تتقفل كذا مره و سهل تفرزي من غير ما تستهلكي فيها مساحه بس عادي تستخدمي اكياس عاديه\


و ده النتيجه

0 التعليقات :

إرسال تعليق

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...