الصفحات

بحث

ادخلي ايميلك ليصلك كل جديد

السبت، 21 ديسمبر 2013

7 نقاط مهمه للحفاظ علي فايده الخضار اثناء الطبخ

عند طبخ الخضار خللي بالك من النقط دي علشان توصلي لاقصي استفاده من الفيتامينات اللي بالخضار
  1. الخضار يتغسل قبل التقطيع لان بعد التقطيع الميه بتسحب منه كميات كبيره من الفيتامينات
  2. ما تبالغيش في سلق الخضار عند طهيه و الاصح الطهي بالبخار
  3. اذا سلقتي الخضار خللي كميه الماء قليله كل ما زادت الميه كل ما اهدرتي فايده الخضار
  4. عند سلق الخضار ضيفي اللي بياخد وقت اطول الاول و اللي بيستوي بسرعه في الاخر علشان كل خضار ياخد كميه التسويه المناسبه ليه فقط ... المدد الطويله علي النار تفقده كل الفيتامينات
  5. السلطه ضيفي ليها الملح في اللحظه الاخيره لانه بيسحب السوايل اللي في الخضار لو تركتيه عليها مده طويله
  6. لما تقطعيه كل ماكانت القطع كبيره كل ما احتفظ بفايدته الغذائيه
  7. قلي الخضار خليه اخر اختياراتك لانه غير صحي و غير مفيد و دايما استعملي زيت القلي مره او اتنين و اول ما لونه يتغير او تحسيه طلع دخان اثناء القلي غيريه بزيت جديد
بيتي مملكتي

0 التعليقات :

إرسال تعليق

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...