الصفحات

بحث

ادخلي ايميلك ليصلك كل جديد

الثلاثاء، 14 يناير، 2014

طرق و افكار لمنع تلون شرائح التفاح للون البني


طرق و افكار لمنع تلون شرائح التفاح و الكمثري للون البني بعد تقطيعها :
الاول دي طريقه التقطيع للحصول علي شرائح منظمه في قطاعات مخصصه للتفاح

 
المشكله هنا ان لون القطع ممكن يتحول للبني و للتغلب علي المشكله دي في مجموعه حلول اختاري الانسب ليكي
بعد قطعها علي طول
  • انقعيها في ماء بارد عليه عصره ليمون ( لكل كوب ماء بارد ضيفي ملعقه كبيره عصير ليمون ) ده افضل من عصر الليمون مباشره علي التفاح لانه بيحافظ علي نكهه التفاح
  • ضعي القطع في ماء بملح ( النسبه بسيطه نصف معلقه ملح   لكل اربع اكواب ماء )
  • انقعي التفاح في سبرايت او سفن اب
  • انقعي التفاح في خليط من عصير الاناناس مع عصره من الليمون ( لكوب عصير الاناناس ضيفي معلقه كبيره عصير ليمون

في النهايه احفظيهم في كيس محكم الغلق

 
يكون جاهز في الرحلات و الضيافات و ايضا وجبه مغذيه لاولادك بالمدرسه
الموضوع من http://www.theyummylife.com

0 التعليقات :

إرسال تعليق

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...