الصفحات

بحث

ادخلي ايميلك ليصلك كل جديد

الأحد، 16 مارس 2014

فكره لمضاعفه كميه عصير الفراوله و المانجو

 الفكره حلو و موفره و مغذيه جدااا بتعتمد انك تستعملي عناصر مقاربه للونها و نكهتها للفراوله و المانجو

اول طريقه هي مضاعفه كميه عصر الفروله

استخدمي تلتين الكميه فراوله و التلث الباقي عصر طماطم  .. اضربي الطماطم في الخلاط و صفيها بمصفاه العصير و بعدين ضيفي عليها الفراوله و السكر

الطمام بتستخدم احيانا كعصير لوحدها معالجه للانيميا و طعمها حلو  خصوصا لو استخدمتي ثمره طعمها و نكهتها حلوه.. جربي الفكره دي


الفكره اللي عجبتني لزياده كميه عصير المانجو هو اضافه الجزر اليه كالتالي

بتسلقي الجزر علي النار كويس اوي و تهرسيه في الخلاط او الكبه و تصفيه و تضيفيه لعصير المانجو بالكميه اللي تحبيها

اعتقد فكره المانجو بالذات موفره جداا بسبب غلو سعر المانجه كمان الجزر لونه مقارب و طعمه مسكر و ما تنسيش ان عصير البرتقال بالجزر معروف و استخدام الجزر في العصائر مش فكره جديده


من بيتي مملكتي

0 التعليقات :

إرسال تعليق

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...