الصفحات

بحث

ادخلي ايميلك ليصلك كل جديد

السبت، 8 مارس، 2014

نصائح لعمل أرز رائع من بيرو

نصائح لعمل أرز رائع

1. ضيفى شوية زيت صغيرين مع الزبدة أو مع السمن .. هايخلى الرز مفلفل.

2. تحمير الرز لغاية ما تسمعى كل حبات الرز بتعمل صوت فى الحلة .. هايخلى الرز مفلفل.

3. اسقى الرز بشوربة أفضل من الماء والمرقة.

4. السائل اللى هاتسقى بيه الرز لازم يكون سخن وبيغلى .. علشان الرز ماينشفش أو يعجن.

5. الملح لازم يكون زيادة شوية لأن الرز لما بيستوى بيقلل الملح فيه .. فعلشان يكون ملحه مظبوط لازم نزوده فى البداية شوية.

6. قلبى الرز بشوكة علشان حباته مش تتكسر .. خاصة الرز البسمتى.

7. بعد ما يتشرب السائل نهدى النار ونسيبه يستوى براحته .. خلى النار هادية جدا ولو حطيتى شياطة الرز تحت الحلة يكون افضل علشان الرز يطلع مفلفل.

وبالهنا


0 التعليقات :

إرسال تعليق

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...