الصفحات

بحث

ادخلي ايميلك ليصلك كل جديد

الخميس، 24 أبريل، 2014

نصائح عند تحضير الفسيخ و السردين للغذاء

من ايه كيوان مجموعه افكار و نصايح عند تحضير الفسيخ و السردين المملح لاكلهم

  • نضفى الفسيخ والسردين جوة شنطة بلاستيك فى الحوض عشان متلاقيش القشر بقى منتشر فى المطبخ وعليكى انتى شخصيا

  • لو بتحبى تحضرى الفسيخ والسردين من قبل اكلهم بيوم ابقى حطيهم فى علبة وعليهم الزيت فقط ووقت الاكل ضيف الليمون او الخل لان لما بيتحطو من بدرى بينشفو اللحم بتاع السمك وبيخليه يشد

  • مع اكل الاسماك المملحة والرنجة خلى بالك كويس واهتمى بالعصاير الطبيعية وشرب الماء بكثرة وبلاش فواكه فيها املاح جامدة زى الفراولة وحطى مع الاكل شوية كابوتشا تلطف من ملوحة الرنجة شوية

من

0 التعليقات :

إرسال تعليق

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...