الصفحات

بحث

ادخلي ايميلك ليصلك كل جديد

الأحد، 20 أبريل، 2014

للحصول علي شوربه صافيه بدون شوائب

ازاي تحصلي علي شوربه رايقه بدون شوائب

الشوربه او المرقه علشان يكون صافيه من غير شوائب او عكاره اليكي هذه النصائح

  • اول و اهم شيء التأكد من عدم وجود دماء باللحم او الدجاج بغسلهم جيداا و تصفيتهم من باقي السائل بهم جيداا

  •  ممكن تشوحيهم او تقلبيهم في قطعه سمن قبل اضافه الماء الساخن

  • عند غليان الماء وطي النار جداا حتي لا يختلط الريم بالشوربه من شده غليان الماء و بملعقه نظيفه شيلي الريم اول بأول

  • عند التقديم صفي المرق بالشاش او بمصفاه ضيقه .. و لجعلها شوربه قليله الدسم اتركي المرق يبرد و اقشطي طبقه الدهن من علي سطح الشوربه.

0 التعليقات :

إرسال تعليق

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...